Photobucket

By: fadzlullah shaarani

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  [2]  3  4  5  6  7  8  9  10  11  >  >>]    [Archive]
Sunday, 31-Jan-2010 05:03 Email | Share | | Bookmark
nona&hadi






Saturday, 7-Nov-2009 14:52 Email | Share | | Bookmark
~coffe break..!~






sambil2 tunggu ujan berenti, syok gak minum kopi, so aku, apai n dolah luang masa kami lepak kat islan RED cafe', lama gak xlepak ngn dorang ni, my old buddies ever, so kebetulan aku ada bwk gear aku, so sempat la ambik few shot, some shot apai yang ambik, aku just edit n upload, ada gambar agak blur, coz ujan lebat, apa2 pun enjoy..


Friday, 6-Nov-2009 10:59 Email | Share | | Bookmark
~weekend at Tanjung Tuan PD~










assalamualaikum..

ni gambar yang sempat teman ambik waktu bekas2 pelajar sklh teman buat reunion kat PD laswek, penat pulak teman rasa bila kene galas 2 tanggungjawab dalam 1masa, apa2 pun teman cuba buat yang terbaik.

gini citer nye, raya baru2 ni teman jumpa ler kawan2 teman waktu sklh dulu, da 10thn kome abis skolah, teman bukan ape, teman nak sgt kumpulkan bdk2 ni dalam 1event, pastu dalam teman nyimpan hasrat tu, ada la yang kata nak buat program, teman apa lagi support la.

dipendekan citer teman la salah sorang yang ajk+4org kawan teman (semua pompuan), kome plan la betul2, nak jadi citer program ni jadi n menjadi, so dalam sibuk teman mengurus bdk2 yang menyertai, teman kene cover shot utk program ni, penat jugak la, tapi alhamdulillah semua berjalan lancar, semua terurus, terima kasih ler pada organizer2 ye, ni gambar yang sempat teman edit n upload, nka tgk lg masuk dalam facebook teman

assalamualaikum..


Monday, 26-Oct-2009 11:55 Email | Share | | Bookmark
~inspired~



hurmm..bila ntah nak berenti merokok ni,sebelum tido pun nak rokok lagi,aduh..!kronik da aku ni,huhuhu..tp ntah la, ilham tu byk datang dalam asap,hehehe..


Saturday, 17-Oct-2009 04:57 Email | Share | | Bookmark
~weekend at putrajaya~




"..ilmu yang berguna jika disebarkan pahalanya enggak akan putus..", alhamdulillah dikesempatan ini aku tegar meneruskan apa yang telah aku mulakan, kayaknya agak berbeda, kalo dulu aku mencari, lewat ini aku memberi, alhamdulillah..itu ilmu paling agung pernah aku temui, makasih pada siffu2.

ok camni,lastwek bdk rumah aku nak sgt blaja fotografi, hurmm..balik cuti raya lama sangat sampai die terjumpa kamera lama abg die canon SLR,model apa aku xingat,tp bila die exctd nk cuba kamera tu aku excted kuasa dua la,hehehe,so nak jadi citer puas la cari kodak n bateri yang pelik,nasib jumpa.

then aku proposed la nak buat shot outing kat putrajaya,alhamdulillah setiap ilmu yang aku dapat dari siffu dulu telah aku sampaikan sebaiknya,sebagaimana aku terima sebegitu yang aku berikan. ingat malas nak upload since feedback kat FP makin kurang, tapi mana lagi harus aku tuju..?huhuhuhu..so enjoy k..



[<<  <  1  [2]  3  4  5  6  7  8  9  10  11  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net