Photobucket

By: fadzlullah shaarani

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  [11]  >  >>]    [Archive]
Sunday, 25-May-2008 04:48 Email | Share | | Bookmark
Butterfly Park

 
 
 
View all 6 photos...


smlm disebabkan terlalu boring, aku n my frend g la taman rama2 kat kl tu, yang blakang masjid negara tu, saja g shoot gmbr rama2, takda apa yang speciala pun cumanya aku kagum dgn Nikon D60 nye capability interm of colour saturation,gmbr2 ni semua xedit langsung dari segi colour kualiti,pure dari D60,aku just crop je,hehehe..apa pun enjoy k..


Monday, 19-May-2008 15:48 Email | Share | | Bookmark
Bali.. (Volume I)

 
 
 
View all 32 photos...
kita ketemu lagi, kali ni rasa takda yang special kot, pembaharuan pun takda ko, stil sama mcm yang lepas interm of effect, cuma nya location "outing" kali ni kat bali, ofice trip, nak bagitau, xbest shooting dalam trip, terikat ngan schedule trip+aktiviti shooping tu byk sgt, freedom of shooting tu kurang + outing sorang2 takda tempat nak bertanya(pada siffu2), semuanya kene try n error + aku yang masih lagi guna kit lance, effect tu kurang sangat + scene yang cantik2 byk kelihatan time dalam bas, nak tak nak aku shoot gak la walau angle ntah ape2 ntah, apa pun aku happy dapat up date FP aku, so harap sgt dapat komen2 yang membina, next 2week aku final exam, doa2 la kat aku moga aku lulus, pastu weekend aku free, cuti sem, blh aku aktiv shooting tiap2 minggu, ahak..!


Monday, 5-May-2008 17:45 Email | Share | | Bookmark
Melaka oh Melaka

journey of time
de dance of two dragon
where are we..?
View all 20 photos...

hurmm,xtau ok o tak,komen ar..burok giler pic2 aku,firstimer SLR,within 2week try to undrstand basic thng,xpaham langsung,aku tangkap bila aku rasa sedap mata memandang,btw radin n balak sifu yang byk mmbantu,thanks bro.. ,aku xpandai ar nak tgkp gmbr orang,hihihihi..
sorry,ni ada tambahan sikit,hari tu xsmpat upload coz aku rasa mcm da takda da gmbr2 nice yg dapat aku tembak, tp rasa mmcm sikit lak entry aku kali ni,so aku add je la mana ada,hopefully xmengecewakan


[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  [11]  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net