Photobucket

By: fadzlullah shaarani

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  [3]  4  5  6  7  8  9  10  11  >  >>]    [Archive]
Sunday, 4-Oct-2009 17:40 Email | Share | | Bookmark
~just engage~mustaza&nadia







Sunday, 27-Sep-2009 19:13 Email | Share | | Bookmark
~SalamLebaran1430H~













~SalamLebaranAidilfitri1430Hijrah~
salam kepada semua, hurmm berkesempatan juga akhirnya sy update FP ni untuk memberi ruang kepada gambar2 raya, klu semua sibuk upload gambar2 cantik dengan berpakaian baju melayu atau baju kurung beraya kerumah sanak saudara, terasa terpanggil sangat2 merakam gambaran disuatu sudut kehidupan yang sering kita terlepas pandang.
M A T I, ungkapan singkat penuh erti, merungkai sesingkat waktu kita didunia fana ni, justeru memgingati mati adalah kewajiban kita dan mengingati mereka yang telah pergi juga adalah tuntutan. alhamdulillah aku masih lagi diberi waktu mengigati kedua2 nya.
Dengan terlangsungnya SYAWAL pd thn ni, kami sekeluarga menziarahi kubur arwah atuk, HJ.OTHMAN B KHATIB AHMAD, seperti tahun2 sebelum ini, moga doa kami sampai buat tok ki, moga Al-Fatihah kami mengiring tok ki dan juga mereka yang telah pergi, moga ia mengiringi tangisan kalian takkala takbir syawal bergema, amin..
Mintak sedekahkan Al-fatihah buat mereka2 yang telah tiada, Al-fatihah..(Tanah Perkuburan Kg.sentosa Maran Pahang Darul Makmur). dan dikesempatan ini saya Mohamad Fadzlullah Mohamaed Shaarani memohon ampun dan maaf andai ada silap dan salah pada antum semua.



Monday, 21-Sep-2009 02:16 Email | Share | | Bookmark
~masjid jamek kuala lumpur~








Assalamualikum
Lama juga teman xupload kat sini, da nak jadi habit da lambat upload, hurmm kene perbaiki ni, actually teman nak share sikit pasal diari ramadhan teman.
Gini citernye 2hari before raya, teman ada la berjalan2 kat jalan TAR, so teman singgah la kat Masjid Jamek nak menunaikan solat asar, waktu lebih kurang 6.45ptg, kebetulan teman nampak orang2 sejid tengah sibuk nyediakan juadah berbuka utk para musafir yang diperjalanan dan kebetulan jugak teman ada bwk gear teman, so ini la beberapa gambor yang semapat dan terlewat teman upload
Gambar-gambar lain tu nnt teman upload, teman nak balik kg da ni, nak jumpa tok teman.

SELAMAT HARI RAYA AIDIFITRI, MAAF ZAHIR DAN BATIN


Saturday, 5-Sep-2009 15:23 Email | Share | | Bookmark
~selamat bebuka puasa warga kota~



Assalamualaikum

selamat berbuka buat semua warga kota, tidak kira dimana anda berada.


Wednesday, 2-Sep-2009 14:21 Email | Share | | Bookmark
~happy bfday~







-happy bfday-
lagi gambar2 bfday anak ofismate gue, aiman dan adiknya, xbyk tp ok,hurmm,enjoy k, to kak nani&marol, sory ek lambat upload..


[<<  <  1  2  [3]  4  5  6  7  8  9  10  11  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net