Photobucket

By: fadzlullah shaarani

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  11  >  >>]    [Archive]
Monday, 31-Aug-2009 02:55 Email | Share | | Bookmark
~selamat melayar bahtera~(abdullah marzuki&fatin amira)





So ini ler gambor abg kawan,majlis resepsi belah laki,tu few image dari storey album die yang sempat kawan upload.

actually kawan bkn la OP, just shoot je mana sempat,so xda la hotshot sesangat,biasa ar,famly member,rugi woo jd OP, mis event,takpe la, rasa byk gak gambor molek.

moga kalian bahagia smpai keank cucu




Monday, 31-Aug-2009 02:33 Email | Share | | Bookmark
~just been there~

 


Salam n selamat berpuasa semua,just nak bgtau that i'am back..!da cukup kot melayan malas,rasa mcm membazir waktu je,ishh..!kene lawan ni..

So ni few pic,byk lagi nak upload ni,later k,hurmm..just keep reviewing this page,n thanks so much for viewing..


Thursday, 13-Aug-2009 10:27 Email | Share | | Bookmark
~reunion MTT/IB 2009~









thanks to all fellows
last sunday on august 09th 2009, kami bekas2 student MTT/IB kuala terengganu selamat menyempurnakan perjumpaan bekas pelajar untuk edisi 2009, nak ikut planing, actually xplaning pun nak pi, coz terkejar job tunang member pagi tu, cuma berharap sempat untuk catch up event tu, so Alhamdulillah sempat, mula xplan pun nak shoot pun, tapi bila tgk Tuan Guru Haji Hadi sampai merasmikan lagsung dengan segere aku bawak kuar gun aku, tp tau la die tgh move nak naik stage tu aku baru nak pasang lens, tu yang agak blur tu, takpe la.

so sekali lagi aku merakam setinggi2 syukur pada guru2 kat MTT dulu, tidak kerana dorang, aku xsure apa hala tuju aku skrg, buat kengkawan, lama tu xjumpa, 12 thn kot,huhuhu..

gambar2 kat atas ni just quit review,xdan nak upload kat sini, so klu nak tgk gambar2 lain, masuk kat sini, http://www.facebook.com/fadzlullah.shaarani...


Monday, 20-Jul-2009 02:00 Email | Share | | Bookmark
~redang island~










alhamdullilah akhirnya aku berkesempatan lari dari kesibukan kota,bosan siot keje..!tambah2 makan gaji,hahaha..fuhh..!lega sungguh..!,we still have a lot of nice place to visit,ambil la masa utk diri sendiri..


Tuesday, 14-Jul-2009 05:20 Email | Share | | Bookmark
~something to share~



~majlis pertunangan engku noraini & mahamad fadzlullah~

sory kengkawan, lama xupload kat sini, rasa macam bersalah pulak kat rakyat palestin, huhuhu..so atas tu some of my collection, gambar lama tu, pakai kamera biasa je tu, tu yang kene crop lebih sikit tu, tidak nampak date kat bwh, hehehe..

sapa yang bertunang tu..?hurm aku ler, pemilik blog ni,opss..!letak gambar tunang je la,rasa mcm xcukup kacak nak letak gambar sendiri,hahaha..

hurmm, still nak mintak komen klu xkeberatan..


[<<  <  1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  11  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net