Photobucket

By: fadzlullah shaarani

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  11  >  >>]    [Archive]
Thursday, 21-May-2009 11:23 Email | Share | | Bookmark
~aku kan abang~










ok entry ni aku nak dedicate ke abg aku a.k.a kawan aku a.k.a housemate aku a.k.a somebody yang byk mmbantu aku, well..kecik2 dulu kami mmg slalu gaduh dan yang kalah pasti aku, berdarah hidung tu kira biasa la, n die slalu cakap "aku kan abang.." , tp mcm org tua ckp, air dicincang takkan putus, betul sangat2 pepatah tu,

last few years aku aku byk habis kan masa ngn brother aku ni, byk yang kami shear, so aku lebih selesa anggap die mcm membe dan dalam masa sama aku respect dia sbgi abg aku, n kitaorg pun duk menyewa skali, 2orang je, senang lagipun nyewa ngn adk bradik sndiri, da kenal hati budi, kekadang tu ada gak membe kutuk2, aku takda hal pun, yang penting aku da pun keluar dari kelompok PARASIT ni, hehehe..

memandangkan xlama lagi die da nak kawin, so aku rebut peluang dan ruang mencipta kenangan kami sebagai adik bradik, so byk la planing2 last minit aku, lastweek dalam kol 4ptg aku tergerak nak ajak die ke melaka, saja bejalan, so die pun xda hal, xpikir panjang kami terus jalan, so dalam entry ni ada a few short yang ok kot, bkn xnak ajak kawan2 skali, tp susah gak nak cari orang yang blh follw planing yang mengejut2 ni..

so, apa pun aku selesa dgn perjalanan aku sebagai jurugambar tidak profesional ni, apa2 pun komen2 membina sgt2 aku perlukan..


Tuesday, 5-May-2009 11:05 Email | Share | | Bookmark
~soon~



venue : subang golf club
OP : azrul (the photografer)
BP : fadh
dedicate to : thanks to azrul giving me such de gud aptnty to work with him, thanks brother..


Monday, 13-Apr-2009 12:10 Email | Share | | Bookmark
~happy bfday~





last saturday my ofis mate nye anak menyambut hari lahir, yang keberapa, aku xsure, 13thn rasanya, twin, aku bkn la OP, tp kebetulan aku bwk gear aku, so sempat gak la dapat a few shot, to hazlin n wife, u guys parent yang penyayang..-fadh-

ps:-/ gambar nnt collect k, after aku edit, no charge, family n frend always come first..


Friday, 10-Apr-2009 09:48 Email | Share | | Bookmark
~majlis pertunangan nazri&maryati~

 






untuk entry kali ni, just to my classmate nazri yang melangsungkan majlis pertunangan dengan pasanganya maryati bertempat di sik kedah darul aman, pada cuti raya cina baru2 ni, actually album da deliver pun,cuma xsempat nak upload kat fp je

apa2 pun drop comment kepada sesiapa yang singgah fp aku ni, mungkin byk lagi yang dapat aku perbaiki, dan kepada nazri dan maryati, semoga pertunangan kalian berakhir dijinjang pelamin..


Friday, 10-Apr-2009 08:17 Email | Share | | Bookmark
~fire~



hehehe, ni kes xda keje la ni, da tetiba terbangun pagi tadi, langsung da xle nak tido balaik, so aku pun gatal2 nak masak maggi, tetiba aku tgk api dapur aku tu lawa la pulak, biru dalam gelap, aku apa lagi, capai kamera la, semua gambar guna nikor 50mm

so insaf la kejap memikirkan bagaimana kejadian api dimuka bumi ni, bagaimana api neraka yang telah direndam dilautan sebanyak 70 kali dan disetiap kalinya menyebabkan kekeringkan kepada lautan diatas satu matlamat, untuk kegunaan nabi Adam AS dan anak2 cucu nya, iaitu kita, satu yang dituntut kepada kita iaitu bersyukur, adakah aku..?

apa2 pun, selamat beramal..


[<<  <  1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  11  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net