Photobucket

By: fadzlullah shaarani

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  11  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 8-Apr-2009 03:31 Email | Share | | Bookmark
~selamat melayar bahtera~

 
 


Tuesday, 7-Apr-2009 14:04 Email | Share | | Bookmark
~epy hour~

 


Tuesday, 7-Apr-2009 13:41 Email | Share | | Bookmark
~portraiture~





Tuesday, 7-Apr-2009 13:08 Email | Share | | Bookmark
~aturan langkah ku~



nak kata aku bercita2 besar tu, tak la, nak kata aku bagus tu pun tak jugak,nak kata ku lemah pun tidak juga, tapi melihatkan teman2 lain yang semakin addict dalam fotografi ni buat aku rasa mcm terlambat, tertinggal dalam menyusun langkah, melihatkan satu persatu group2 fotografer ditubuhkan terasa kecik pun ada, menyertai..?hurmm..semacam masih belum sempurna perjalanan aku, masih mencari kekuatan mungkin..

entry ni sekadar sudut buat memberitahu yakni aku masih lagi berjuang, melangkah walau perlahan, menelusuri perjalanan dalam bidang ni, bkn mencari keuntungan, sekadar berkongsi kepuasan aku terhadap sesuatu, so dengan siapnye 'name card' aku ni, diharap menjadi penyuntik semangat buat aku diatas identiti baru..

yang pasti, akan aku terus susuri perjalanan ini selagi aku mampu


Tuesday, 24-Mar-2009 10:41 Email | Share | | Bookmark
~malam citrawarna malaysia 2009~

 


something to share with..


[<<  <  1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  11  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net