Photobucket

By: fadzlullah shaarani

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  [7]  8  9  10  11  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 17-Mar-2009 04:41 Email | Share | | Bookmark
~masjid putrajaya~

 


just wanna let u guy's know that still passion with this kind of thing, photography..unfortunetly time seem too tide for me lately, and the greats thing is, i do get my wide lens last week, after all..


Tuesday, 17-Mar-2009 03:58 Email | Share | | Bookmark
~majlis cukur jambul~

 
 
 
dunia menyambut kehadiran mu..




Tuesday, 10-Feb-2009 06:37 Email | Share | | Bookmark
~terengganu darul iman~






All pic has been photograph by fadzlullah shaarani

since when..? aku sendiri pun xtau bila aku jadi backpacker ni, tapi aku rasa seronok, maybe aku belum lagi pergi beyond border alone, tapi aku rasa ni satu permulaan yang baik..

seronok dapat jalan tempat org, byk yang dapat dirakam, actually terengganu xla asing sgt bagi aku, coz i was there b4, tapi dis time with purposed..

ok, citer nye camni, last weekend aku mmbuat keputusan last minit nak abiskan cuti hujung minggu aku kat sana, actually aku g sorang2 aku je, brang2 pack pagi jumaat, ptg lepas keje cari tiket, mujur dapat, terus ke KT, stay biasa la, hotel budjet la, hehehe..

byk gak hotshot aku ambik, tp nak upload sikit2 dulu la, dan seperti biasa aku mmg seronok dapat ambik scenery ni, tenang..bila la agaknya dapat sambar widelens ni,hutang krdt kad da melampau2 da ni,takpe2 sabar..

so, aku hope sgt sapa2 yang terjumpa o termasuk dalam FP aku drop some komen..


Wednesday, 4-Feb-2009 04:44 Email | Share | | Bookmark
~gala night~







entry ni pula rentetan dari dua entry sebelum ni, iaitu finas. 01022009 is a big day for us and industri perfileman negara dengan perasmian studio digital mix-stage pertama negara atau kebanyakan kita lebih mengenali dengan DOLBY DIGITAL Studio. sebelum ni kita gunakan studio2 negara2 luar, mcm singapore, hong kong n thailand, so dgn adanya studio ni byk yang blh save.

aku rasa entry ni yang paling aku suka, bukan kerna hotshot aku, tapi aku dapat bergerak sebaris dengan press nye fotografer, kekadang down juga tgk equipment dorang yang memang giler2, tapi aku kuatkan semangat, yang best bila ada yang tya aku "dari akhbar mana.."hehehe, segan aku nak jawab, hahaha..!

malam tu aku mmg struggle dengan cam aku, nak balance kan night mode dengan moment, flash dengan available light, tapi ok, alhamdulilah..lately aku nak reduce study bab2 editing, toning n what so ever, aku x reti sgt..!!it's make me down..!yang aku nak kejar sgt2, shot yang da ada hampir kesemuanya, senang kerja aku, hehehe..

VIP malam tu TPM la, so ni kira first time gak la ambik VIP, huhuhu..apa pun aku suka malam tu, happening..!!apa2 hal enjoy..!!




Wednesday, 4-Feb-2009 04:40 Email | Share | | Bookmark
~automobil photography~



entry ni aku just nak cuba ambik shot sport car, ada satu majalah DCM keluaran bln berapa ntah yang buat aku rasa nak cuba tangkap gambar2 kete, klu nak ikutkan takda pa yang nak diketengahkan coz pada aku, kete ni just a statik objek, apa yang perlu cuma close up detail je,sapa2 pun blh ambik,aku lebih berminat dengan "moment", susah giler, tapi keadaan ni sebenar yang menimbulkan ksungguhan kepada aku

so apa2 pun enjoy k...


[<<  <  1  2  3  4  5  6  [7]  8  9  10  11  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net