Photobucket

By: fadzlullah shaarani

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  [8]  9  10  11  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 4-Feb-2009 04:35 Email | Share | | Bookmark
~architecture photography~


untuk entry ni aku berpeluang memberi sentuhan kepada achitecture photography, actually aku beruntung dapat peluang ni yang secara xlansung aku dapat menambahbahkan keyakinan dalam bidang fotografi ni, menelusuri hariku dan detik2 yang mampu aku rakam memberi kepuasan yang yg xterungkap dek kata2.

ok, dipendekkan cerita aku sebenarnya junior designer di ASBA Architect, shot yang aku ambik ni semua dari projek2 ofis aku sendiri. kebetulan FINAS ni merupakan baby projek bos aku, so aku mmg orang yang banyak terlibat dari awal lagi terutama dalam perkara2 yang melibatkan kemahiran aku, iaitu grafik.

klu mengikut aturan waktu, aku ini sudah boleh dikira dalam tahun pertama suku kedua menimba pengalaman dalam bidang fotografi ni, dan sejujurnya kebelakangan ni aku byk buat charity work, hehehe..mungkin kerna kepuasan kot dan yang pasti aku belum benar2 berani memasarkan kemampuan aku, specially dalam wedding fotografi, hurmm..masih belum sempurna rasanya, so kekadang tu ada gak yang minta, cuma aku dahului kenalan saja...


Monday, 12-Jan-2009 04:06 Email | Share | | Bookmark
~naz n alia~




ni gambar2 time nikah,xbyk tp rasa ok kot

ni gambar time recept kat gombak belah alia

ni lak gambar time recept belah naz kat cheras

kepada naz n alia,selamat pengantin baru,xsure korang da balik bali o not,apa2 pun singgah la kat FP aku tgk gmbr u'all,byk lagi,tapi just upload yang ni je dulu, satu lagi jgn lupa komen, gambar2 aku ni just add on je,gambar2 kengkawan,apa2 pun korang refer OP majlis korang,klu xjadi masalah nnt aku albumkan gambar2 yang ada, for fellow photog, really needed ur comment, it might help me go furthur.


Tuesday, 6-Jan-2009 09:00 Email | Share | | Bookmark
~2009 ~



byk nak pasang azam thn ni,1skali target sambar wide lens, 2nd. berjaya dalam hidup, 3rd.dapat membahagiakan kedua orang tua,4rd.nak kawin lorr, amin..


Wednesday, 19-Nov-2008 09:46 Email | Share | | Bookmark
~downtown kl~



just..


Thursday, 13-Nov-2008 01:44 Email | Share | | Bookmark
my beloved nephew


nabila ahmad zakirullah

nabila ahmad zakirullah

still nabila ahmad zakirullah

still she is..

this entry represent anak buah aku yang paling sporting, seronok giler tgk budak2 ni membesar, nama penuh xingat,hehehe..nabila ingat la,anak abang aku ahmad zakirullah n syikin, byk kot nak upload, nak edit dulu,tgh study bab editing ni, those fellow photog, please coment, i need that as my guideline..


[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  [8]  9  10  11  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net