Photobucket

By: fadzlullah shaarani

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  8  [9]  10  11  >  >>]    [Archive]
Thursday, 6-Nov-2008 13:33 Email | Share | | Bookmark
PEMUDA..

just wanna add on my fp, full set of this entry will reveal soon, to client a.k.a KETUA PEMUDA,custom album will be submitted in 3week period of time, keep in touch..


orang lain da tinggal kot texture2 ni,aku baru nak cuba2,xjadi lak tu,huhuhu..



Saturday, 1-Nov-2008 15:02 Email | Share | | Bookmark
my beloved nephew


lokasi : kampung ku chenor, maran pahang..

lokasi : kampung ku chenor, maran pahang..

lokasi : kampung ku chenor, maran pahang..

lokasi : kampung ku chenor, maran pahang..

just nak upload gambar ank2 sedara aku yang sedang membesar ni, aku sendiri pun rasa dorang ni mmg comel,so aku mulai ngan kakak aku no.5,Adilahtul Bushro (a.k.a : kak bushro), yang atas tu ank sulung asfa n dua org adik kembar die, aku pun xtau camna nak beza, rasa sama je, ntah2 tu gambar yang sama,huhuhu.. entry ni just for my beloving nephew je dan aku akan upload dari masa kesemasa, apapun enjoy..


Friday, 31-Oct-2008 11:55 Email | Share | | Bookmark
pisc of art

this shot was't mine but editing was,try to enhance skill,hehehe..byk giler nak upload tapi pelan2 la,nak final exam dulu, this entry does't mean anything, those who's know that name surely amaze with his pisc of work,enjoy k,walla...!


Sunday, 12-Oct-2008 14:24 Email | Share | | Bookmark
shawal diary 08'


let's balik kampung..!


Sunday, 12-Oct-2008 14:18 Email | Share | | Bookmark
ramadhan diary


diploma kejuruteraan awam sweetest memory


[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  8  [9]  10  11  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net