Photobucket

By: fadzlullah shaarani

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  8  9  [10]  11  >  >>]    [Archive]
Monday, 8-Sep-2008 09:17 Email | Share | | Bookmark
- ramadhan fever - (vol I)

 
 
 
lps kelas smlm, aku singgah kl otw dari shhalam tu,penat giler seharian mengadap pelajaran,ahak..!so de way nak ilang kan stress tu, aku singgah jalan TAR just nak tgk site actualy,hehehe..tp tgk mcm layan je, so aku pun stat melayan, sedar xsedar da nak buka, so ni a few yang sempat aku edit bodoh2 je,letih la bab editing ni,xretiii....!!!!!layan bebbbbb.....!!!!!


kat entrance tu

ni kat ujun tu yang nak tembus lrt masjid jamek, mcm best je bendera tu,idup malaysia..!

bawah komuter kat masjid jamek


Wednesday, 3-Sep-2008 03:03 Email | Share | | Bookmark
layan...

 


hehehe,ni kes boring la ni..


Sunday, 24-Aug-2008 04:14 Email | Share | | Bookmark
futsal...!!!!









so entry kali just a futsal tournament among akitek2 firm kat kl ni, xramai pun, lebih kurang 20pasukan je, aku mewakili opis aku la asba akitek. seronokya banyak firm2 besar yang perticipate macam GDP, VERITAS, HIJJAZ n akitek2 firm yang lain. best gak sekali sekala riadah macam ni, tau yang we are not alone, peringkat kumpulan kami mmg gagah, 4perlawanan, 12 jaringan tanpa bolos, tapi masuk peringkat knockout kitaorag kalh, takpelah 1st timer participate takkan nak menang terus kot, kalah dgn IKA ilham karya akitek 3-1, kebetulan pitch change so gelap sikit, keeper aku ni rabun n pendek sikit, n oponent jumpa week point keeper aku tu. tapi kitaorg mmg bagi impak dalam tounament ni, bisik2 mmg rata2 takut dengan asba, hahaha nak menang gak tu.. so apa yang aku nak higlight kali ni just a toning aku dalam mengedit gambar, susah la pulak, tapi aku keep on trying, so enjoy..!!!


Tuesday, 12-Aug-2008 06:50 Email | Share | | Bookmark
Ku@la Lumpur


alaa, aku sendiri rasa best tgk gambr ni,tapi lens aku xcukup wide la,huhuhu..

cantik lak aku tgk building sultan abdul samad malam,so aku just capture je la..

gua bangga sih jadi rakyat negeri selangor,lantak la org nak kata apa,hehehe..

gambar ni aku tangkap dari balcony rumah aku,aku bgn pagi2 nampak awan tu dramatik
sgt,gua apa lagi,capai je la kamera gua,waktu tu area kol 7.00pagi,lewat lak smayang subuh..

ni kes boring giler la ni,da lama xgi shoot scenery,tapi nak gtau lepas tangkap ilang
terus stress gua seharian mengadap kelas hari ahad tu,huhuhu..

suka lak nengok structure eye of malaysia ni,klu lu org xnaik lagi,better naik la,nxtmont last da..

aku membayangkan klu la aku dapat tangkap gmbr building KTM ni kat bahagian dalam


ok kenkawan,lama sgt da aku xupload FP aku since aku jual Nikon D60 aku,lebih kurang sebulan gak xdak kamera, nasib kengkawan sekeliling byk membantu, specially bro balak (lensahijau) yang beberapa kali memberi pinjam 2nd body beliau pada aku dalam masa aku xda kamera,thanks bro..!so at last dapat gak aku angkat Nikon D80 aku,tapi sayang lak aku xble nak gi shoot mana coz aku ada kelas on weekend,last sem daa,xlarat siot..!so terpaksala cari slot masa yang ada nak g shoot,byk sceneray waktu malan aku ambik time balik dari kelas,huhuhu sian kat diri sendiri,takpe la..utk gmbr wedding tu nnt aku upload,nak siap da,sikit lagi jer..


Monday, 21-Jul-2008 10:31 Email | Share | | Bookmark
apai n sarah

 
 
 
View all 5 photos...






to sarah n apai,selamat pengantin baru,sory ek lambat update,bz bangat sihh since that..t aku update lagi, anyway keep reviewing my page, just nak bagitau, u guy couple yang paling sempoi aku pernah shoot, ahak..!by the way, enjoy...!!!


[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  8  9  [10]  11  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net